FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 730
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piftie banateana de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piftie banateana de pasare

 Q:   Intreaba despre Piftie banateana de pasare       
Piftie banateana de pasareIngrediente :

Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, mazăre verde (conservă) 200 g, ouă 5 buc, boabe de muştar alb 30 g, foi de gelatină 3 buc, sare.

Mod de preparare :

Pasărea se tranşează şi se pune la fiert în apă cu sare, împreună cu zarzavatul de supă si boabele de muştar. După ce pasărea a fiert, se strecoară supa şi se dizolvă în ea gelatina. Ouăle se fierb, se curăţă de coajă şi se taie felii, care se aşează în farfurii. Zarzavatul se taie feliuţe şi se repartizează în mod egal în toate farfuriile. Peste zarzavat se aşează mazărea şi bucăţile de carne, în afară de piept, care se taie mai întai julien şi apoi se repartizează în toate farfuriile. Se toarnă peste carne aspicul şi se dau farfuriile la frig.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, piftie, marcovi, gelatina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :