Statistics:
Visits: 773 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piftie banateana de pasare
Q: | Intreaba despre Piftie banateana de pasare |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, mazăre verde (conservă) 200 g, ouă 5 buc, boabe de muştar alb 30 g, foi de gelatină 3 buc, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se tranşează şi se pune la fiert în apă cu sare, împreună cu zarzavatul de supă si boabele de muştar. După ce pasărea a fiert, se strecoară supa şi se dizolvă în ea gelatina. Ouăle se fierb, se curăţă de coajă şi se taie felii, care se aşează în farfurii. Zarzavatul se taie feliuţe şi se repartizează în mod egal în toate farfuriile. Peste zarzavat se aşează mazărea şi bucăţile de carne, în afară de piept, care se taie mai întai julien şi apoi se repartizează în toate farfuriile. Se toarnă peste carne aspicul şi se dau farfuriile la frig.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ţelină 100 g, mazăre verde (conservă) 200 g, ouă 5 buc, boabe de muştar alb 30 g, foi de gelatină 3 buc, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se tranşează şi se pune la fiert în apă cu sare, împreună cu zarzavatul de supă si boabele de muştar. După ce pasărea a fiert, se strecoară supa şi se dizolvă în ea gelatina. Ouăle se fierb, se curăţă de coajă şi se taie felii, care se aşează în farfurii. Zarzavatul se taie feliuţe şi se repartizează în mod egal în toate farfuriile. Peste zarzavat se aşează mazărea şi bucăţile de carne, în afară de piept, care se taie mai întai julien şi apoi se repartizează în toate farfuriile. Se toarnă peste carne aspicul şi se dau farfuriile la frig.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :