Statistics:
Visits: 946 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata cu carne de pasare
Q: | Intreaba despre Salata cu carne de pasare |
Ingrediente
200-300 g carne de pasăre, 1 kg de cartofi, 100 g mere, 1 ţelină, 200 g maioneză, 1 lingură de muştar, 2 ouă, 30 ml coniac, sare, piper.
Mod de preparare
Cartofii, fierţi şi curăţaţi, se taie ca fideaua; la fel se taie carnea fiartă, merele curăţate şi ţelina crudă. Din cantitatea de carne numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnisit. Se adaugă o parte din maioneză, muştarul, coniacul, piper pisat şi sare, după gust. Se amestecă lejer, se aşază salata pe un platou şi i se dă o anumită formă, se nivelează cu lama unui cuţit şi deasupra se garniseşte cu restul de carne de pasăre peste care se ornează cu rondele de ouă fierte, legume fierte şi cateva frunzuliţe de pătrunjel verde. Marginea salatei se ornează împrejur cu restul de maioneză.
Se ţine la rece şi, după gust, se poate glasa cu aspic lichid pe deasupra.
200-300 g carne de pasăre, 1 kg de cartofi, 100 g mere, 1 ţelină, 200 g maioneză, 1 lingură de muştar, 2 ouă, 30 ml coniac, sare, piper.
Mod de preparare
Cartofii, fierţi şi curăţaţi, se taie ca fideaua; la fel se taie carnea fiartă, merele curăţate şi ţelina crudă. Din cantitatea de carne numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnisit. Se adaugă o parte din maioneză, muştarul, coniacul, piper pisat şi sare, după gust. Se amestecă lejer, se aşază salata pe un platou şi i se dă o anumită formă, se nivelează cu lama unui cuţit şi deasupra se garniseşte cu restul de carne de pasăre peste care se ornează cu rondele de ouă fierte, legume fierte şi cateva frunzuliţe de pătrunjel verde. Marginea salatei se ornează împrejur cu restul de maioneză.
Se ţine la rece şi, după gust, se poate glasa cu aspic lichid pe deasupra.
Tag-uri: salata, carne de pasare, cartofi, telina |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :