Statistics:
Visits: 812 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de pasare cu maioneza
Q: | Intreaba despre Salata de pasare cu maioneza |
Ingrediente:
200 g carne de pasăre, 500 g cartofi, 2 mere, o jumătate de ţelină, 100 g mazăre, 2 ouă fierte tari, 1 lingură de coniac, 1 linguriţă de muştar, maioneză, sare şi piper.
Mod de preparare:
Se taie ca fideaua cartofii fierţi şi curăţaţi, merele curăţate, ţelina crudă şi carnea de pasăre fiartă. Din cantitatea de carne indicată, numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnitură. Se adaugă maioneză, muştar, coniac, piper şi sare după gust. Se amestecă totul, se aranjează pe platou şi se garniseşte cu restul de carne de pasăre şi cu rondele de ouă răscoapte. Pană la servire, salata se ţine la rece şi se poate napa (glasa) cu aspic.
200 g carne de pasăre, 500 g cartofi, 2 mere, o jumătate de ţelină, 100 g mazăre, 2 ouă fierte tari, 1 lingură de coniac, 1 linguriţă de muştar, maioneză, sare şi piper.
Mod de preparare:
Se taie ca fideaua cartofii fierţi şi curăţaţi, merele curăţate, ţelina crudă şi carnea de pasăre fiartă. Din cantitatea de carne indicată, numai jumătate se amestecă cu salata, cealaltă jumătate oprindu-se pentru garnitură. Se adaugă maioneză, muştar, coniac, piper şi sare după gust. Se amestecă totul, se aranjează pe platou şi se garniseşte cu restul de carne de pasăre şi cu rondele de ouă răscoapte. Pană la servire, salata se ţine la rece şi se poate napa (glasa) cu aspic.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 07 December '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :