FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 152
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Raviole cu carne de pasare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Raviole cu carne de pasare

 Q:   Intreaba despre Raviole cu carne de pasare       
Raviole cu carne de pasare Ingrediente

500 g carne de pasăre, 1 ou, 100 g ceapă, 50 g grăsime, piper, sare, 100 g caşcaval.
Pentru cocă: 400 g făină, 1 ou, 1 lingură de ulei.
Pentru sos: 50 g unt, 25 g făină, 50 g bulion sau 500 g roşii.

Mod de preparare

Carnea de pasăre se pune la fiert cu apă şi puţină sare; pentru gust se pot adăuga şi cîteva felii de legume şi ceapă. Intre timp, din făină, ouă şi apă cat cuprinde făina se prepară coca pentru colţunaşi şi se ţine acoperită pana va fi gata umplutura din carnea de pasăre fiartă.

Carnea împreună cu ceapa călită în untură se dau prin maşina de tocat, se adaugă 1 ou, sare şi piper după gust şi se amestecă bine. Din cocă se întinde, pe o planşetă presărată cu făină, o foaie subţ ire care se taie în pătrate cu latura de 5-6 cm sau se decupează cu un pahar sau cu o formă specială. La mijlocul pătratului se pune umplutura respectivă, apoi se îndoaie marginile şi se lipesc. Raviolele astfel pregătite se pun la fiert într-un vas cu apă clocotită şi cu sare, timp de 10-15 min, după care se scurg, se pun într-o tavă unsă cu unt, se toarnă deasupra sos tomat, se presară cu caşcaval ras şi se introduc în cuptor pana se rumeneşte caşcavalul. Se servesc cu unt fierbinte.


Tag-uri: raviole, carne de pasare, piper, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :