Statistics:
Visits: 920 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fiptura inabusita de pasare
Q: | Intreaba despre Fiptura inabusita de pasare |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, unt 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se tranşează, se spală, se şterge, se freacă cu sare şi se pune la fript împreună cu untul, zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată mărunt şi se acoperă vasul cu un capac. În timpul frigerii se amestecă zarzavatul şl se întorc bucăţile de carne. După ce carnea este gata, se scoate din tavă, se toarnă vinul în sos, se fierbe cateva minute, se pasează sosul prin sită şi se pune în sosieră. Pasărea se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, unt 75 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 100 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Pasărea se curăţă, se tranşează, se spală, se şterge, se freacă cu sare şi se pune la fript împreună cu untul, zarzavatul de supă dat pe razătoare şi ceapa tocată mărunt şi se acoperă vasul cu un capac. În timpul frigerii se amestecă zarzavatul şl se întorc bucăţile de carne. După ce carnea este gata, se scoate din tavă, se toarnă vinul în sos, se fierbe cateva minute, se pasează sosul prin sită şi se pune în sosieră. Pasărea se serveşte cu garnituri de legume şi sos.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :