Statistics:
Visits: 708 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana
Q: | Intreaba despre Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana |
Ingrediente
1 kg pulpă de viţel, 100 ml vin, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, 1/2 lămaie, 100 g untură, sare.
Mod de preparare
Carnea de viţel de la pulpă se taie în felioare egale, se bate, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte într-o tigaie cu untură înfierbantată. După ce fileurile s-au prăjit pe ambele părţi, se sting cu puţină apă şi se înăbuşă pană sunt aproape gata. Se adaugă vinul, smantană, sare, zeamă de lămaie, piper şi se mai lasă să dea în cateva clocote domoale. Se serveşte cu garnitură de orez sau cu cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
1 kg pulpă de viţel, 100 ml vin, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, 1/2 lămaie, 100 g untură, sare.
Mod de preparare
Carnea de viţel de la pulpă se taie în felioare egale, se bate, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte într-o tigaie cu untură înfierbantată. După ce fileurile s-au prăjit pe ambele părţi, se sting cu puţină apă şi se înăbuşă pană sunt aproape gata. Se adaugă vinul, smantană, sare, zeamă de lămaie, piper şi se mai lasă să dea în cateva clocote domoale. Se serveşte cu garnitură de orez sau cu cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.
Tag-uri: pulpa de vitel, vin, smantana, faina, sare |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 03 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :