FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 708
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana

 Q:   Intreaba despre Pulpa de vitei cu sos de vin si smantana       
Pulpa de vitei cu sos de vin si smantanaIngrediente

1 kg pulpă de viţel, 100 ml vin, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, 1/2 lămaie, 100 g untură, sare.

Mod de preparare

Carnea de viţel de la pulpă se taie în felioare egale, se bate, se să­rează, se trece prin făină şi se prăjeşte într-o tigaie cu untură înfierbantată. După ce fileurile s-au prăjit pe ambele părţi, se sting cu puţină apă şi se înăbuşă pană sunt aproape gata. Se adaugă vinul, smantană, sare, zeamă de lămaie, piper şi se mai lasă să dea în cateva clocote domoale. Se serveşte cu garnitură de orez sau cu cartofi fierţi natur stropiţi cu unt şi presăraţi deasupra cu pătrunjel verde tăiat mărunt.


Tag-uri: pulpa de vitel, vin, smantana, faina, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 03 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :