Statistics:
Visits: 979 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Sitari la frigare
Q: | Intreaba despre Sitari la frigare |
Ingrediente:
Sitari 3 buc, slănină 125 g, unt 75 g, franzelă 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sitarii de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se îndepărtează pipota, se lasă capul şi labele şi se scot intestinele, care se prepară separat. Se spală sitarii şi se şterg cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se învelesc în feliuţe subţiri de slănină, care se leagă cu aţă, se împachetează în hartie pergament unsă cu unt, se pun pe o frigare şi se frig. Cand sunt gata, se scoate pergamentul şi feliile de slănină şi se mai ţin la foc 2 min., ca să se rumenească. Franzela se taie felii, se curăţă de coajă şi se rumenesc feliile în unt. Sitarii se despică în două jumătăţi, se aşează pe feliile de franzelă, pe care s-au pus feliile de slănină fripta. Se servesc cu garnituri de legume şi salată.
Sitari 3 buc, slănină 125 g, unt 75 g, franzelă 200 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă sitarii de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se îndepărtează pipota, se lasă capul şi labele şi se scot intestinele, care se prepară separat. Se spală sitarii şi se şterg cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se învelesc în feliuţe subţiri de slănină, care se leagă cu aţă, se împachetează în hartie pergament unsă cu unt, se pun pe o frigare şi se frig. Cand sunt gata, se scoate pergamentul şi feliile de slănină şi se mai ţin la foc 2 min., ca să se rumenească. Franzela se taie felii, se curăţă de coajă şi se rumenesc feliile în unt. Sitarii se despică în două jumătăţi, se aşează pe feliile de franzelă, pe care s-au pus feliile de slănină fripta. Se servesc cu garnituri de legume şi salată.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 11 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :