FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 990
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Sitari la frigare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Sitari la frigare

 Q:   Intreaba despre Sitari la frigare       
Sitari la frigareIngrediente:

Sitari 3 buc, slănină 125 g, unt 75 g, franzelă 200 g, piper, sare.

Mod de preparare:

Se curăţă sitarii de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se îndepărtează pipota, se lasă capul şi labele şi se scot intestinele, care se prepară separat. Se spală sitarii şi se şterg cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se învelesc în feliuţe subţiri de slănină, care se leagă cu aţă, se împachetează în hartie pergament unsă cu unt, se pun pe o frigare şi se frig. Cand sunt gata, se scoate pergamentul şi feliile de slănină şi se mai ţin la foc 2 min., ca să se rumenească. Franzela se taie felii, se curăţă de coajă şi se rumenesc feliile în unt. Sitarii se despică în două jumătăţi, se aşează pe feliile de franzelă, pe care s-au pus feliile de slănină fripta. Se servesc cu garnituri de legume şi salată.


Tag-uri: sitari, franzela, piper, slanina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :