FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 842
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Prepelite la frigare

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Prepelite la frigare

 Q:   Intreaba despre Prepelite la frigare       
Prepelite la frigareIngrediente:

Prepeliţe 5 buc. slănină afumată 150 g, foi de viţă 40-50 buc, unt 150 g, franzelă 250 g, orez 250 g, sare.

Mod de preparare:

Prepeliţele se curăţă de pene, fără a se opări, se trec printr-o flacără, se scot intestinele prin gat, se spală, se şterg cu un ştergar, se freacă cu sare, se învelesc cu slănină (pieptul şi pulpele), iar pe deasupra se învelesc în foi de viţă şi se leagă foile cu aţă de cusut. Se aşează prepeliţele în una sau două frigări, se ung cu unt şi se frig întorcandu-se frigările în acest timp. Cand sunt gata, se scot de pe frigări şi se aşează pe farfurii pe cate un cruton pregătit din franzelă curăţată de coajă şi prăjită în unt şi pe care se pun felii de slănină friptă. Se servesc cu garnitură de orez preparată astfel: orezul se căleşte în 50 g unt, se stinge din cand în cand cu cate puţină apă, se adaugă 750 ml apă, se pune sare şi se dă vasul la cuptor pentru 25 min. Se scoate din cuptor, se mulează orezul cu un polonic de supă, se aşează în farfuriile cu carne şi se toarnă pe deasupra unt fierbinte.


Tag-uri: slanina, prepelita, foi de vita, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 11 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :