FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 688
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf de scoici

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf de scoici

 Q:   Intreaba despre Pilaf de scoici       
Pilaf de scoiciIngrediente:

40-50 scoici, 1 ceapă, 1/2 ţelină sau 1-2 rădăcini de pătrunjel, 1 frunză de dafin, boabe de piper, 100 g ceapă, sare, 300 g orez, 100 g unt, 1 linguriţă de bulion.

Mod de preparare:

In vasul în care a fiert zarzavatul se pun la fiert scoicile (20-25 min) spălate bine, se acoperă vasul şi se dă deoparte de la foc. După 8-10 min, cand scoicile se deschid, se scoate carnea din valve. Intre timp, se pune la prăjit ceapă tăiată foarte mărunt, după care se adaugă carnea scoicilor şi se înăbuşă împreună 8-10 min, apoi se adugă orezul curăţat, spălat şi bine scurs de apă. Se mai ţin pe foc 5-6 min amestecand, apoi se sting cu zeama în care au fiert scoicile (circa 1 litru). Se adaugă bulion de roşii, sare şi piper, după gust şi se amestecă totul pană dă în fiert. Apoi se introduce în cuptor pentru 20 min. (Cuptorul se ţine cu uşa deschisă, iar pilaful se acoperă cu un capac).


Tag-uri: scoici, ceapa, telina, sare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :