FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 2,341
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf cu carne de gasca

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf cu carne de gasca

 Q:   Intreaba despre Pilaf cu carne de gasca       
Pilaf cu carne de gascaIngrediente :

Carne de gască 1 kg. ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină l00 g, ulei 100 g, orez 500 g, unt 50 g, sare.

Mod de preparare :

Carnea de gască (aripi, gât, spate, măruntaie etc.) se curăţă, se spală, se taie în porţii şi se pune la fiert în apă cu sare, îndată ce începe să fiarbă se spumează cat este necesar. Se adaugă ceapa şi zarzavatul de supă şi se continuă fierberea, pană ce carnea este gata. Se scoate carnea şi se strecoară supa . Orezul se alege, se spală şi se scurge bine, se căleşte în ulei, se stinge cu 1,5 litri supă şi se dă vasul la cuptor timp de 30 min. La servit, la fiecare porţie, se pune cate o bucată de carne şi o cantitate de orez, iar peste orez se toarnă unt fierbinte.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: pasare, pilaf, morcovi, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 13 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :