FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,190
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Chebab

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Chebab

 Q:   Intreaba despre Chebab       
ChebabSe taie carnea de porc sau de ovine in felii subtiri care se presara cu piper, sare si cimbru.

Se pun intr-un vas si se intercaleaza cu ceapa taiata felii subtiri si ardei iute taiat, se stropesc cu otet sau cu vin vechi, dupa care se tin acoperite la rece 24 de ore sa se marineze si sa se fragezeasca.

Apoi bucatile de carne se scot, se pun bine indesate pe frigarui si se frig pe toate partile pe gratarul incins.

Jarul obtinut din lemne de fag sau mangal, dupa ce s-a incins, se aranjeaza in doua gramezi alungite dupa lungimea frigaruilor care se aseaza sprijinite pe o caramida, piatra sau cracana, deasupra carbunilor.

Se roteste chebabul pana se frige. Se serveste cu pilaf de orez sau cu cartofi prajiti.


Tag-uri: chebab, carne, porc



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 02 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :