Statistics:
Visits: 1,241 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Chebab
Q: | Intreaba despre Chebab |
Se taie carnea de porc sau de ovine in felii subtiri care se presara cu piper, sare si cimbru.
Se pun intr-un vas si se intercaleaza cu ceapa taiata felii subtiri si ardei iute taiat, se stropesc cu otet sau cu vin vechi, dupa care se tin acoperite la rece 24 de ore sa se marineze si sa se fragezeasca.
Apoi bucatile de carne se scot, se pun bine indesate pe frigarui si se frig pe toate partile pe gratarul incins.
Jarul obtinut din lemne de fag sau mangal, dupa ce s-a incins, se aranjeaza in doua gramezi alungite dupa lungimea frigaruilor care se aseaza sprijinite pe o caramida, piatra sau cracana, deasupra carbunilor.
Se roteste chebabul pana se frige. Se serveste cu pilaf de orez sau cu cartofi prajiti.
Se pun intr-un vas si se intercaleaza cu ceapa taiata felii subtiri si ardei iute taiat, se stropesc cu otet sau cu vin vechi, dupa care se tin acoperite la rece 24 de ore sa se marineze si sa se fragezeasca.
Apoi bucatile de carne se scot, se pun bine indesate pe frigarui si se frig pe toate partile pe gratarul incins.
Jarul obtinut din lemne de fag sau mangal, dupa ce s-a incins, se aranjeaza in doua gramezi alungite dupa lungimea frigaruilor care se aseaza sprijinite pe o caramida, piatra sau cracana, deasupra carbunilor.
Se roteste chebabul pana se frige. Se serveste cu pilaf de orez sau cu cartofi prajiti.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 02 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :