FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 829
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pilaf cu carne

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pilaf cu carne

 Q:   Intreaba despre Pilaf cu carne       
Pilaf cu carneIngrediente

600 g carne macră, 300 g orez, 100 g untură, 2 cepe, 1 ţelină, piper, sare.

Mod de preparare

Carnea se taie în bucăţi şi se pune la fiert în apă cu puţină sare. După ce a dat în fiert se spumuieşte, se adaugă 1 ceapă şi ţelină tăiate în patru şi se lasă să fiarbă la foc domol pană ce carnea este gata.

In untura înfierbantată se pune la prăjit ceapa tăiata mărunt, se adaugă orezul spălat şi bine scurs, boabe de piper şi se stinge cu zeama fierbinte în care a fiert carnea (zeama pentru stins orezul nu trebuie să depăşeacă mai mult de 3 ori cantitatea orezului).

După ce orezul stins a dat în fiert, se adaugă carnea fiartă tăiată bucăţi, se amestecă şi apoi pe deasupra se pun roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate în felii.
Se lasă să dea în fiert, se introduce în cuptorul încălzit şi se ţine timp de 20—30 min. cu capacul acoperit.

Dacă cuptorul este prea încins, se lasă uşa acestuia deschisă.


Tag-uri: pilaf, carne, orez



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 26 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :