FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 880
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Casoiet de gasca sau rata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Casoiet de gasca sau rata

 Q:   Intreaba despre Casoiet de gasca sau rata       
Casoiet de gasca sau rataIngrediente

1 kg carne de gască sau raţă, 150 g costiţă afumată, 6 felii de parizer, 400 g fasole albă, 100 ml ulei, 300 g ceapă, 50 g bulion, 1 foaie dafin, 1 crenguţă de cimbru, sare, piper, usturoi.

Mod de preparare

Carnea de gască sau de raţă se prepară la fel ca în reţeta precedentă, iar în loc de măsline se pune la fiert fasolea la care se adaugă costiţa afumată şi se fierb împreună. Separat, în ulei, se prăjeşte parizerul, apoi se scoate şi se ţine la cald, iar în uleiul rămas se căleşte ceapa tăiată mărunt, usturoiul, se adaugă bulion, se stinge cu puţină apă şi se toarnă în oala cu fasole.

Se mai adaugă foaia de dafin, piperul şi cimbrul. Cand fasolea s-a fiert, se scoate costiţa şi se taie în felii. La servire se pune fasolea pe platou sau în farfurie, iar carnea deasupra, peste care se aşază parizerul, costiţa, stropindu-se cu sosul de la carne, fierbinte.


Tag-uri: casoiet, gasca, rata, costita afumata



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 23 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :