Statistics:
Visits: 877 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de andive cu piept de curcan si maioneza
Q: | Intreaba despre Salata de andive cu piept de curcan si maioneza |
Ingrediente
Andive 500 g, piept de curcan 300 g, maioneză 250 g, muştar 10 g, oţet 9° 20 ml.
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se taie bucăţi mici. Pieptul de curcan fript se taie julien. Maioneza (reţeta nr. 130) se amestecă cu o linguriţă de muştar şi se subţiază cât este necesar cu oţet amestecat cu apă. Se adaugă andivele şi pieptul de curcan şi se amestecă puţin. Se consumă îndată ce a fost preparată.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
Andive 500 g, piept de curcan 300 g, maioneză 250 g, muştar 10 g, oţet 9° 20 ml.
Mod de preparare
Andivele se spală, se îndepărtează frunzele veştede, se desfac frunzele sănătoase şi se taie bucăţi mici. Pieptul de curcan fript se taie julien. Maioneza (reţeta nr. 130) se amestecă cu o linguriţă de muştar şi se subţiază cât este necesar cu oţet amestecat cu apă. Se adaugă andivele şi pieptul de curcan şi se amestecă puţin. Se consumă îndată ce a fost preparată.
sursa imaginii: freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :