FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 669
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piept de pasare cu indive

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piept de pasare cu indive

 Q:   Intreaba despre Piept de pasare cu indive       
Piept de pasare cu indiveIngrediente

600 g piept de pasăre (găină grasă sau curcan), 100 g unt, 500 g indive, 100 g smantană, sare.

Mod de preparare

Pieptul de pasăre se taie in felii care se bat foarte uşor, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc pe rand in unt, după care se scot şi se pun intr-o cratiţă, se acoperă cu un capac şi se inăbuşă.

In untul rămas se inăbuşă indivele curăţate, spălate şi tăiate in patru, pe lungime. După ce s-au inmuiat indivele se adaugă la carne.

Se mai adaugă smantană, sare şi cateva linguri de supă de oase sau de găină, sau apă şi impreună se mai inăbuşă 10—20 min.


Tag-uri: piept, pasare, indive



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :