Statistics:
Visits: 715 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de pasare cu indive
Q: | Intreaba despre Piept de pasare cu indive |
Ingrediente
600 g piept de pasăre (găină grasă sau curcan), 100 g unt, 500 g indive, 100 g smantană, sare.
Mod de preparare
Pieptul de pasăre se taie in felii care se bat foarte uşor, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc pe rand in unt, după care se scot şi se pun intr-o cratiţă, se acoperă cu un capac şi se inăbuşă.
In untul rămas se inăbuşă indivele curăţate, spălate şi tăiate in patru, pe lungime. După ce s-au inmuiat indivele se adaugă la carne.
Se mai adaugă smantană, sare şi cateva linguri de supă de oase sau de găină, sau apă şi impreună se mai inăbuşă 10—20 min.
600 g piept de pasăre (găină grasă sau curcan), 100 g unt, 500 g indive, 100 g smantană, sare.
Mod de preparare
Pieptul de pasăre se taie in felii care se bat foarte uşor, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc pe rand in unt, după care se scot şi se pun intr-o cratiţă, se acoperă cu un capac şi se inăbuşă.
In untul rămas se inăbuşă indivele curăţate, spălate şi tăiate in patru, pe lungime. După ce s-au inmuiat indivele se adaugă la carne.
Se mai adaugă smantană, sare şi cateva linguri de supă de oase sau de găină, sau apă şi impreună se mai inăbuşă 10—20 min.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :