Statistics:
Visits: 813 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Piept de pasare pane
Q: | Intreaba despre Piept de pasare pane |
Ingrediente
600 g piept de curcan sau de găină, 30 g făină, 100 g untură, 100 g pesmet, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper, 1/2 lămaie.
Mod de preparare
Pieptul de curcan sau de găină se taie in felii care se bat cu ciocanul de şniţele, se stropesc cu zeamă de lămaie, se presară cu sare şi piper, se dau prin făină, ou bătut, prin pesmet şi se prăjesc in untură infierbantată, rumenindu-se pe ambele părţi.
Se serveşte imediat, cu unt stropit pe deasupra şi cu felii de lămaie şi garnitură de piure de cartofi sau cu legume sote şi salată de roşii, castraveţi sau salată verde.
600 g piept de curcan sau de găină, 30 g făină, 100 g untură, 100 g pesmet, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper, 1/2 lămaie.
Mod de preparare
Pieptul de curcan sau de găină se taie in felii care se bat cu ciocanul de şniţele, se stropesc cu zeamă de lămaie, se presară cu sare şi piper, se dau prin făină, ou bătut, prin pesmet şi se prăjesc in untură infierbantată, rumenindu-se pe ambele părţi.
Se serveşte imediat, cu unt stropit pe deasupra şi cu felii de lămaie şi garnitură de piure de cartofi sau cu legume sote şi salată de roşii, castraveţi sau salată verde.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :