FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 775
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Piept de pasare pane

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Piept de pasare pane

 Q:   Intreaba despre Piept de pasare pane       
Piept de pasare paneIngrediente

600 g piept de curcan sau de găină, 30 g făină, 100 g untură, 100 g pesmet, 2 ouă, 50 g unt, sare, piper, 1/2 lămaie.

Mod de preparare

Pieptul de curcan sau de găină se taie in felii care se bat cu ciocanul de şniţele, se stropesc cu zeamă de lămaie, se presară cu sare şi piper, se dau prin făină, ou bătut, prin pesmet şi se prăjesc in untură infierbantată, rumenindu-se pe ambele părţi.

Se serveşte imediat, cu unt stropit pe deasupra şi cu felii de lămaie şi garnitură de piure de cartofi sau cu legume sote şi salată de roşii, castraveţi sau salată verde.


Tag-uri: piept, pasare, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 20 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :