FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 729
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pateuri pentru supe-creme si borsuri

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pateuri pentru supe-creme si borsuri

 Q:   Intreaba despre Pateuri pentru supe-creme si borsuri       
Pateuri  pentru supe-creme si borsuri Ingrediente

Pentru cocă: 100 g unt sau margarina, 100 g branză de vaci bine scursă, 100 g făină.
Pentru umplutură: 200 g ciuperci proaspete sau conservate, 100 g ceapă, 50 g unt sau ulei, piper, sare.

Mod de prepapare

Coca de pateuri poate fi preparată din timp (de seara). Branza de vaci se trece prin sită sau se frămantă direct la un loc cu untul moale, făina şi puţină sare, pană ce devine omogenă, după care se lasă la rece pană la întrebuinţare.

între timp, se prepară umplutura de ciuperci sau de branză. Ciupercile curăţate şi spălate se taie cat mai mărunt, la fel şi ceapa, care se pune la călit cu unt sau ulei şi cand s-a călit puţin se adaugă ciuperci le şi împreună se mai călesc 10 min, după care se potriveşte de sare şi de piper. Se mai pot adăuga o lingură de pesmet şi una de pătrunjel verde tăiat mărunt, lăsandu-se la rece pană la întrebuinţare.

Cu o oră înainte de masă, se presară cu făină o planşetă pe care se întinde coca într-o foaie cam de 1/2 cm grosime, care se taie, cu o ruletă sau cu un cuţit, în pătrate cu latura de 4 x 4 sau 5x5 cm, punand în mijlocul fiecărui pătrat de cocă cate o linguriţa de umplutură de ciuperci, după care se îndoaie colţ la colţ, formandu-se pateuri în formă de triunghi. Fără să se ungă, se aşază pateurile pe o tavă distanţate puţin între ele, se introduc în cuptorul bine încins şi se lasă la copt pană se rumenesc puţin. Umplutura de ciuperci poate fi înlocuită cu umplutură de branză sau de came.


Tag-uri: unt, margarina, ciuperci, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 12 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :