Statistics:
Visits: 1,236 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Ciuperci marinate
Q: | Intreaba despre Ciuperci marinate |
Ingrediente:
Ciuperci 2 kg, crapă 3 kg, dafin 3-4 foi, seminţe de muştar 20 g, ulei 100 g, oţet 9° 300 ml. sare.
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci tinere de acelaşi sort, se curăţă, se taie cozile şi se fierb 8 min. în apă clocotită. Se pun într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. Se încălzeşte uleiul, se adaugă ciupercile şi se înăbuşe sub capac 2-3 min. Ceapa se taie felii şi re pune la fiert cu foile de dafin, seminţele de muştar, oţetul diluat cu apă şi sare, se lasă să fiarbă 10 min., se ia de pe foc, se lasă să se răcească şi se strecoară ceapa. Se aşază într-un borcan un strat de ceapă, urmat de un rand de ciuperci şi se continuă pană ce s-a pus întreaga cantitate de ceapă şi ciuperci. Pe deasupra se toarnă oţetul amestecat cu apa, în care au fiert ciupercile şi restul de ulei. Se leagă borcanul şi se dă la rece pentru marinare.
Ciuperci 2 kg, crapă 3 kg, dafin 3-4 foi, seminţe de muştar 20 g, ulei 100 g, oţet 9° 300 ml. sare.
Mod de preparare:
Se aleg ciuperci tinere de acelaşi sort, se curăţă, se taie cozile şi se fierb 8 min. în apă clocotită. Se pun într-o strecurătoare şi se lasă să se scurgă bine. Se încălzeşte uleiul, se adaugă ciupercile şi se înăbuşe sub capac 2-3 min. Ceapa se taie felii şi re pune la fiert cu foile de dafin, seminţele de muştar, oţetul diluat cu apă şi sare, se lasă să fiarbă 10 min., se ia de pe foc, se lasă să se răcească şi se strecoară ceapa. Se aşază într-un borcan un strat de ceapă, urmat de un rand de ciuperci şi se continuă pană ce s-a pus întreaga cantitate de ceapă şi ciuperci. Pe deasupra se toarnă oţetul amestecat cu apa, în care au fiert ciupercile şi restul de ulei. Se leagă borcanul şi se dă la rece pentru marinare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 May '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :