FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 811
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Buseuri

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Buseuri

 Q:   Intreaba despre Buseuri       
BuseuriIngrediente:

250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingurită oţet, sare.

Mod de preparare:

Buşeurile se prepară din aluatul preparat ca in reteta foietaj pentru pateuri. Din foaia de aluat întinsă de 0,5 cm grosime, se taie rondele cu ajutorul unui cerc de tablă cu un diametru de 5- 6 cm. Cercul da tablă se dă prin făină ca să nu se prindă de el aluat. La jumătate din numărul de rondele se decupează mijlocul cu un cerc de tablă mai mic sau cu gura unui păhărel. Rondelele întregi se ung pe margine cu ou, iar peste ele se suprapun rondele cu mijlocul găurit, apoi se ung cu ou bătut şi se aşează distanţat pe o tavă umezită cu apă rece. Se coc la cuptor bine încins pană cresc şi se rumenesc.
Rondelele mici scoase din mijlocuri se ung cu ou bătut, se coc şi se folosesc pentru capace la buşeuri. Buşeurile se umplu cu soteuri de legume sau de ciuperci. Se servesc ca aperitive calde.


Tag-uri: aluat, foietaj, aperitive, faina



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 29 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :