Statistics:
Visits: 872 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de ficat II
Q: | Intreaba despre Pasta de ficat II |
Ingrediente:
Ficat de porc 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, untură 50 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie bucăţi, se opăreşte şi se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul şi se prăjesc împreună sub capac, până ce ficatul este gata. Se ia vasul de pe foc şi se trece ficatul şi ceapa de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se adaugă untul, untura rămasă, sarea şi piperul şi se amestecă, până ce se obţine o cremă spumoasă şi omogenă. Se foloseşte la sandviciuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 300 g, ceapă 100 g, unt 150 g, untură 50 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie bucăţi, se opăreşte şi se scurge. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul şi se prăjesc împreună sub capac, până ce ficatul este gata. Se ia vasul de pe foc şi se trece ficatul şi ceapa de două ori prin maşina de tocat cu sită deasă, se adaugă untul, untura rămasă, sarea şi piperul şi se amestecă, până ce se obţine o cremă spumoasă şi omogenă. Se foloseşte la sandviciuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :