Statistics:
Visits: 814 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasta de ficat cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Pasta de ficat cu ciuperci |
Ingrediente:
Ficat de porc 400 g, ciuperci 500 g, ceapă 250 g, untură 50 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul şi se prăjeşte sub capac. Ciupercile se curăţă, se fierb 15 min, se lasă să se scurgă, se taie ştraifuri şi se călesc în 50 g unt. Se amestecă ficatul şi ceapa cu ciupercile şi se trec de 2 ori prin maşina de tocat. Se adaugă restul de unt şi se amestecă, până ce pasta devine spumoasă. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se foloseşte la sandviciuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
Ficat de porc 400 g, ciuperci 500 g, ceapă 250 g, untură 50 g, unt 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se curăţă de pieliţe şi vine, se taie bucăţi şi se opăreşte. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaugă ficatul şi se prăjeşte sub capac. Ciupercile se curăţă, se fierb 15 min, se lasă să se scurgă, se taie ştraifuri şi se călesc în 50 g unt. Se amestecă ficatul şi ceapa cu ciupercile şi se trec de 2 ori prin maşina de tocat. Se adaugă restul de unt şi se amestecă, până ce pasta devine spumoasă. Se potriveşte gustul cu piper şi sare şi se foloseşte la sandviciuri.
Sursa Imagini : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 22 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :