Statistics:
Visits: 889 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pasca cu crema de nuci
Q: | Intreaba despre Pasca cu crema de nuci |
Cand se prepara aluatul de cozonaci, se poate face cu cantitati duble de componente, astfel ca sa se poata prepara si 2—3 varietati de pasca, la care difera numai umplutura.
Crema de nuci pentru pasca:
200-300 g miez de nuca, 5-6 oua, 200 g zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie rasa.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga mirodeniile, nucile trecute prin masina de nuci sau pisate si 2—3 albusuri batute spuma. Se amesteca usor si se pune in forma de copt captusita cu aluat, intinzandu-se uniform. Se introduce in cuptorul potrivit de cald, unde se lasa la copt pana cand aluatul se va rumeni si se va putea desprinde de peretii formei.
Crema de nuci pentru pasca:
200-300 g miez de nuca, 5-6 oua, 200 g zahar, zahar vanilat, coaja de lamaie rasa.
Se freaca galbenusurile cu zaharul, apoi se adauga mirodeniile, nucile trecute prin masina de nuci sau pisate si 2—3 albusuri batute spuma. Se amesteca usor si se pune in forma de copt captusita cu aluat, intinzandu-se uniform. Se introduce in cuptorul potrivit de cald, unde se lasa la copt pana cand aluatul se va rumeni si se va putea desprinde de peretii formei.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :