Statistics:
Visits: 1,849 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Crema aparel cu cacao
Q: | Intreaba despre Crema aparel cu cacao |
Ingrediente
300 g zahar, 2 oua, 1/2 pahar lapte, 300-400 g unt, 50 g cacao, 1 lingura de rom.
Mod de preparare
Intr-un cazanel sau castron (emailat) se freaca ouale cu zaharul si cu laptele si se pun la fiert, introducand cazanelul cu compozitia in alt vas mai mare cu apa clocotita, amestecand cu telul pana da aproape in fiert.
Apoi, imediat se pune vasul cu compozitia in alt vas cu apa rece si tot cu telul se amesteca pana la racirea compozitiei. In momentul in care compozitia s-a luat de pe foc, se adauga cacaua cernuta, continuandu-se amestecarea pana la omogenizare.
Dupa racire se adauga unt moale, rom si se amesteca crema pana ce devine alifioasa si omogena. Dupa gust se pot adauga in crema, zahar vanilat, esenta de migdale, nuci pralinate sau alune si altele.
300 g zahar, 2 oua, 1/2 pahar lapte, 300-400 g unt, 50 g cacao, 1 lingura de rom.
Mod de preparare
Intr-un cazanel sau castron (emailat) se freaca ouale cu zaharul si cu laptele si se pun la fiert, introducand cazanelul cu compozitia in alt vas mai mare cu apa clocotita, amestecand cu telul pana da aproape in fiert.
Apoi, imediat se pune vasul cu compozitia in alt vas cu apa rece si tot cu telul se amesteca pana la racirea compozitiei. In momentul in care compozitia s-a luat de pe foc, se adauga cacaua cernuta, continuandu-se amestecarea pana la omogenizare.
Dupa racire se adauga unt moale, rom si se amesteca crema pana ce devine alifioasa si omogena. Dupa gust se pot adauga in crema, zahar vanilat, esenta de migdale, nuci pralinate sau alune si altele.
Tag-uri: crema, crema aparel, cacao |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 08 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :