FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,540
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pasca cu smantana

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pasca cu smantana

 Q:   Intreaba despre Pasca cu smantana       
Pasca cu smantanaAluatul, si pregatirea pascai se face la fel ca in reteta precedenta, cu deosebirea ca in loc de crema de nuci, se prepara smantana astfel:
intr-un castron se pun 2—3 pumni de malai, se acopera castronul cu tifon pus in doua, se toarna deasupra 600 g smantana proaspata, groasa si fara zer si se lasa cateva ore, timp in care malaiul absoarbe restul de zer.

Apoi se pune smantana intr-un castron, se adauga zaharul, mirodenii dupa gust, 4—5 galbenusuri, 2 linguri de faina, 100 g stafide. Se amesteca si la urma se introduc in compozitie 2—3 albusuri batute spuma.

Se mai amesteca usor si se pune umplutura in forma de copt captusita cu aluat (care se aranjeaza din timp si se lasa sa creasca). Se netezeste si se introduce in cuptor, sa se coaca la foc potrivit. Se scoate din tava dupa ce s-a racit.


Tag-uri: pasca, smantana, aluat



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 05 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :