Statistics:
Visits: 1,031 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Parfait cu capsuni
Q: | Intreaba despre Parfait cu capsuni |
Ingrediente:
Zahăr 180 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, căpşuni 250 g, frişca 500 g:
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle, pană ce compoziţia s-a omogenizat. Apoi se pune la foc şi se amestecă, pană ce a dat în fiert, se ia vasul de pe foc, se adaugă zahărul vanilat şi se lasă să se răcească complet. După ce s-a răcit, se adaugă fructele, care au fost zdrobite. Se toarnă compoziţia peste frişca bătută şi se amestecă uşor cu telul. Se toarnă în forme de parfait, care se pun în congelator timp de trei ore. După dorinţă, în compoziţie, odată cu zahărul vanilat se pot puue şi două linguri de coniac.
Zahăr 180 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, căpşuni 250 g, frişca 500 g:
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle, pană ce compoziţia s-a omogenizat. Apoi se pune la foc şi se amestecă, pană ce a dat în fiert, se ia vasul de pe foc, se adaugă zahărul vanilat şi se lasă să se răcească complet. După ce s-a răcit, se adaugă fructele, care au fost zdrobite. Se toarnă compoziţia peste frişca bătută şi se amestecă uşor cu telul. Se toarnă în forme de parfait, care se pun în congelator timp de trei ore. După dorinţă, în compoziţie, odată cu zahărul vanilat se pot puue şi două linguri de coniac.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :