Statistics:
Visits: 900 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Parfait cu nuca
Q: | Intreaba despre Parfait cu nuca |
Ingrediente:
Zahăr 180 g, lapte 130 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, nuci 100 g, coniac 40 ml, frişca bătută 500 g.
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul, laptele şi ouăle, se fierb, se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă zahărul vanilat, coniacul şi nucile prăjite uşor în cuptor şi apoi pisate în piuliţa. Se lasă să se răcească complet, se toarnă peste frişca, se amestecă uşor cu un tel, se toarnă în forme de parfait, care se dau în congelator timp de trei ore.
Zahăr 180 g, lapte 130 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, nuci 100 g, coniac 40 ml, frişca bătută 500 g.
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul, laptele şi ouăle, se fierb, se ia vasul de pe foc, se temperează, se adaugă zahărul vanilat, coniacul şi nucile prăjite uşor în cuptor şi apoi pisate în piuliţa. Se lasă să se răcească complet, se toarnă peste frişca, se amestecă uşor cu un tel, se toarnă în forme de parfait, care se dau în congelator timp de trei ore.
Tag-uri: desert, oua parfait, frisca |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :