Statistics:
Visits: 1,027 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Parfait de caise
Q: | Intreaba despre Parfait de caise |
Ingrediente:
Zahăr 200 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, caise curăţate de coajă şi samburi 250 g, frişca bătută 500 g.
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle, se fierb, se ia vasul de pe foc şi se adaugă zahărul vanilat. După ce compoziţia s-a răcit complet, se adaugă caisele curăţate de coajă şi samburi, zdrobite sau trecute prin sită. Se toarnă compoziţia peste frişca bătută şi se amestecă uşor cu telul. Se toarnă în forme de parfait, care se dau pe timp de trei ore în congelator.
Zahăr 200 g, lapte 160 ml, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, caise curăţate de coajă şi samburi 250 g, frişca bătută 500 g.
Mod de preparare:
Se amestecă zahărul cu laptele şi ouăle, se fierb, se ia vasul de pe foc şi se adaugă zahărul vanilat. După ce compoziţia s-a răcit complet, se adaugă caisele curăţate de coajă şi samburi, zdrobite sau trecute prin sită. Se toarnă compoziţia peste frişca bătută şi se amestecă uşor cu telul. Se toarnă în forme de parfait, care se dau pe timp de trei ore în congelator.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 20 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :