Statistics:
Visits: 990 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fasole verde cu smantana II
Q: | Intreaba despre Fasole verde cu smantana II |
Ingrediente
1 kg fasole verde, 1 lingură plină cu unt, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, sare, 1 legătură de mărar verde.
Mod de preparare
Se alege pe cat posibil fasole verde tanără şi fără aţe sau dacă are aţe se curăţă bine de ele. (Cea mai bună fasole este cea grasă sau fideluţă). Se fierbe in apă multă clocotită, cu puţină sare.
Cand a fiert, se scurge fasolea şi se pune intr-o cratiţă cu unt infierbantat, se acoperă cratiţa cu un capac şi se inăbuşă 5—6 min pe foc viu. Se adaugă apoi smantana amestecată cu făină şi se mai lasă să dea in cateva clocote.
La servire se presară cu mărar tăiat mărunt. Se serveşte fierbinte.
1 kg fasole verde, 1 lingură plină cu unt, 200 g smantană, 1 linguriţă de făină, sare, 1 legătură de mărar verde.
Mod de preparare
Se alege pe cat posibil fasole verde tanără şi fără aţe sau dacă are aţe se curăţă bine de ele. (Cea mai bună fasole este cea grasă sau fideluţă). Se fierbe in apă multă clocotită, cu puţină sare.
Cand a fiert, se scurge fasolea şi se pune intr-o cratiţă cu unt infierbantat, se acoperă cratiţa cu un capac şi se inăbuşă 5—6 min pe foc viu. Se adaugă apoi smantana amestecată cu făină şi se mai lasă să dea in cateva clocote.
La servire se presară cu mărar tăiat mărunt. Se serveşte fierbinte.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 18 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :