Statistics:
Visits: 895 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Vacuta cu fasole verde
Q: | Intreaba despre Vacuta cu fasole verde |
Ingreriente:
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 25 g, roşii 300 g, fasole verde 1 kg, usturoi 10 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se pune carnea în acest sos şi se fierbe circa 2 ore la un foc domol. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe şi se fierbe in apă cu sare, se scurge şi se adaugă la carne. Roşiile se curăţă de pieliţă şi seminţe şi se pun peste fasole împreună cu mujdeiul. Se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor timp de 10-15 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de vacă 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 25 g, roşii 300 g, fasole verde 1 kg, usturoi 10 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Cum se prepară:
Carnea se taie felii, câte una la porţie, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se pune carnea în acest sos şi se fierbe circa 2 ore la un foc domol. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe şi se fierbe in apă cu sare, se scurge şi se adaugă la carne. Roşiile se curăţă de pieliţă şi seminţe şi se pun peste fasole împreună cu mujdeiul. Se potriveşte gustul de sare şi se dă vasul la cuptor timp de 10-15 min. La servit se presară cu verdeaţă.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Tag-uri: carne de vaca, bulion, fasole verde, verdeata |
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 29 October '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :