Statistics:
Visits: 695 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pui cu fasole verde
Q: | Intreaba despre Pui cu fasole verde |
Ingrediente :
Pui 1 kg, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, fasole verde 1 kg, roşii 400 g, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se parleşte la o flacără, se spală, se şterge, se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt, apoi se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul prin sită, se pun bucăţile de carne în sos, se potriveşte gustul de sare şi se fierb împreună 20 min. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe, se rupe în bucăţi şi se fierbe în apă cu sare. Când este gata, se scurge şi se adaugă la carne. Roşiile se taie în sferturi şi se pun peste mâncare şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Pui 1 kg, ulei 100 g, ceapă 150 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, fasole verde 1 kg, roşii 400 g, sare.
Mod de preparare :
Puiul se curăţă, se parleşte la o flacără, se spală, se şterge, se taie în bucăţi, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt, apoi se stinge cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul prin sită, se pun bucăţile de carne în sos, se potriveşte gustul de sare şi se fierb împreună 20 min. Fasolea verde se curăţă de capete şi aţe, se rupe în bucăţi şi se fierbe în apă cu sare. Când este gata, se scurge şi se adaugă la carne. Roşiile se taie în sferturi şi se pun peste mâncare şi se dă vasul la cuptor timp de 10 minute.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 13 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :