FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,242
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Medalion de porc cu sos picant

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Medalion de porc cu sos picant

 Q:   Intreaba despre Medalion de porc cu sos picant       
Medalion de porc cu sos picantIngrediente

800 g muschi de porc, 60 g untura, 1 lingura de mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piper, franzela, 50 g unt.

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie in felii, care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza, se dau prin faina si se rumenesc intr-o tigaie cu untura. Se scot apoi intr-un vas cu capac, se adauga 1/2 pahar de apa calda si se inabusa pe foc cat mai domol.

In untura ramasa se adauga restul de faina, mustarul si se stinge cu 1 pahar de apa sau cu supa de oase; se lasa sa dea in cateva clocote si se rastoarna peste carne. Intre timp, se curata castravetii de coaja si de seminte, se taie foarte marunt si se adauga la carne.

Se potriveste de sare si de piper si se mai inabusa pana ce carnea va fi frageda. Franzela se curata de coaja, se taie in felii groase de 2 cm si se prajeste intr-o tigaie cu unt. La servire, feliile de franzela se pun pe un platou, peste ele se aseaza medalionele, iar deasupra se toarna sosul.


Tag-uri: medalion, porc, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 27 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :