Statistics:
Visits: 766 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Mancare de pasare cu ciuperci
Q: | Intreaba despre Mancare de pasare cu ciuperci |
Ingrediente :
Carne de pasăre 1 kg, ulei 150 g, ceapă 250 g, bulion de tomate 30 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, roşii 400 g, ciuperci 500 g, unt 50 g, verdeaţă 2 leg, vin alb 200 ml, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se dezosează carnea de pasăre, se taie ştraifuri, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate într-un vas. Oasele rămase se fierb circa două ore şi jumătate spre a se obţine o supă concentrată. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte ceapa tocată mărunt, morcovii daţi pe răzătoare şi ardeii graşi tăiaţi julien. Se stinge cu bulion amestecat cu supă de pasăre şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se pasează peste carnea friptă. Ciupercile se taie ştraifuri mari, se opăresc, se scurg, se călesc în unt şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se toarnă vinul, se aşează pe deasupra felii de lămaie şi se da vasul la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Carne de pasăre 1 kg, ulei 150 g, ceapă 250 g, bulion de tomate 30 g, ardei graşi 200 g, morcovi 150 g, roşii 400 g, ciuperci 500 g, unt 50 g, verdeaţă 2 leg, vin alb 200 ml, lămaie 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se dezosează carnea de pasăre, se taie ştraifuri, se sărează, se prăjeşte în ulei şi se scoate într-un vas. Oasele rămase se fierb circa două ore şi jumătate spre a se obţine o supă concentrată. În uleiul rămas de la prăjitul cărnii se căleşte ceapa tocată mărunt, morcovii daţi pe răzătoare şi ardeii graşi tăiaţi julien. Se stinge cu bulion amestecat cu supă de pasăre şi se lasă să fiarbă 30 min. Se potriveşte gustul de sare şi piper şi se pasează peste carnea friptă. Ciupercile se taie ştraifuri mari, se opăresc, se scurg, se călesc în unt şi se adaugă la carne împreună cu roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăiate cuburi. Se toarnă vinul, se aşează pe deasupra felii de lămaie şi se da vasul la cuptor.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :