Statistics:
Visits: 892 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Supa de fasole alba uscata
Q: | Intreaba despre Supa de fasole alba uscata |
Ingrediente
300 g fasole uscată, 80 ml ulei, 60 g ceapă, 1 morcov, ½ telina, 1 foaie de dafin, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 legătură de verdeaţă.
Mod de preparare
Se spală fasolea, se pune la inmuiat şi când s-a umflat se spală din nou şi se pune la fiert cu apă rece. După primul clocot se scurge apa şi se pune din nou la fiert cu apă caldă. Se fierbe până se inmoaie bobul.
Intre timp, se călesc legumele şi, când s-au inmuiat şi colorat puţin, se adaugă la supă. După ce totul a fiert bine, se potriveşte de sare şi se serveşte cu verdeaţă presărată deasupra.
300 g fasole uscată, 80 ml ulei, 60 g ceapă, 1 morcov, ½ telina, 1 foaie de dafin, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 legătură de verdeaţă.
Mod de preparare
Se spală fasolea, se pune la inmuiat şi când s-a umflat se spală din nou şi se pune la fiert cu apă rece. După primul clocot se scurge apa şi se pune din nou la fiert cu apă caldă. Se fierbe până se inmoaie bobul.
Intre timp, se călesc legumele şi, când s-au inmuiat şi colorat puţin, se adaugă la supă. După ce totul a fiert bine, se potriveşte de sare şi se serveşte cu verdeaţă presărată deasupra.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 12 February '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :