Statistics:
Visits: 842 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Salata de fasole alba cu heringi
Q: | Intreaba despre Salata de fasole alba cu heringi |
Ingrediente :
Fasole albă 500 g, ceapă 300 g, heringi săraţi 300 g, ulei 30 g, oţet 9° 50 ml, boabe de muştar 20 g, sare.
Mod de preparare :
Fasolea albă se fierbe, schimbîndu-se în timpul fierberii 3-4 ape, apoi se scurge printr-o strecurătoare. Ceapa se taie peştişori şi se pune la fiert în oţet subţiat cu apă. Se adaugă sarea şi boabele de muştar şi se fierb împreună circa 10 min. Heringii se curăţa, se scot fileurile şi se taie cubuleţe.
Se amestecă fasolea cu ceapa, heringii şi uleiul. Se aranjează salata pe un platou şi se decorează după dorinţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
Fasole albă 500 g, ceapă 300 g, heringi săraţi 300 g, ulei 30 g, oţet 9° 50 ml, boabe de muştar 20 g, sare.
Mod de preparare :
Fasolea albă se fierbe, schimbîndu-se în timpul fierberii 3-4 ape, apoi se scurge printr-o strecurătoare. Ceapa se taie peştişori şi se pune la fiert în oţet subţiat cu apă. Se adaugă sarea şi boabele de muştar şi se fierb împreună circa 10 min. Heringii se curăţa, se scot fileurile şi se taie cubuleţe.
Se amestecă fasolea cu ceapa, heringii şi uleiul. Se aranjează salata pe un platou şi se decorează după dorinţă.
sursa imaginii : freeschoolclipart.com
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 23 April '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :