FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 758
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Iahnie de fasole uscata

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Iahnie de fasole uscata

 Q:   Intreaba despre Iahnie de fasole uscata       
Iahnie de fasole uscataIngrediente

Pentru 6 porţii: 500 g fasole uscată, 300 g ceapă, 50 g bulion, ^5-6 ar¬dei graşi, 1/2 căpăţană de usturoi, 150 ml ulei, sare, 2-3 roşii, verdeaţă (pătrunjel şi mărar verde).

Mod de preparare

Fasolea albă se alege şi se pune la inmuiat, de seara. A doua zi se spală şi se pune la fiert cu apă călduţă. După primul clocot se scurge apa şi se pune din nou cu apă fierbinte, fierbandu-se pană este aproape gata. Pe parcurs se pun 2—3 linguri de ulei şi puţină sare.

Intre timp, se taie ceapa mărunt şi se pune la prăjit intr-o cratiţă cu ulei infierbantat, amestecandu-se pană incepe să se ingălbenească. Se pun apoi bulionul de roşii, ardeii graşi tăiaţi, roşiile curăţate de pieliţă şi tăiate in bucăţi mici, usturoiul tocat mărunt.

Se adaugă fasolea şi zeamă cat trebuie, se introduce cratiţa in cuptor şi se lasă pană se rumeneşte mancarea puţin pe deasupra. Se serveşte caldă sau rece, presărată cu verdeaţa tăiată mărunt.


Tag-uri: iahnie, fasole, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :