FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 928
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fasole boabe uscata fiarta

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fasole boabe uscata fiarta

 Q:   Intreaba despre Fasole boabe uscata fiarta       
Fasole boabe uscata fiartaIngrediente

Pentru 6 porţii: 500-600 g fasole albă uscată, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 2 cepe, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, 1 fir cimbru, sare

Mod de preparare

Fasolea se alege şi se pune la inmuiat, de seara, in apă rece. A doua zi se spală in cateva ape şi se pune la fiert cu apă călduţă. După primul clocot se schimbă apa (sau şi după al doilea), se umple vasul din nou cu altă apă fierbinte şi se fierbe fasolea pană este aproape gata.

Se potriveşte de sare, se adaugă cimbru, foi de dafin, boabe de piper, ceapa, morcovul, pătrunjelul, 2—3 linguri de ulei crud şi se continuă fierberea pană fasolea este gata, fără insă ca bobul să se sfărame ci să rămană intreg şi să nu fie zeamă multă.

La urmă se scot toate componentele, iar fasolea se serveşte după plac: cu ceapă prăjită (iahnie) sau cu ulei crud, mărar sau pătrunjel verde tăiate mărunt sau se dă prin sită şi se prepară piure de fasole.


Tag-uri: boabe, fasole, morcov



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 18 February '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :