Statistics:
Visits: 926 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosi I
Q: | Intreaba despre Gogosi I |
Aluatul se prepara la fel ca in reteta "Cozonac simplu", cu deosebirea ca se pune in aluat mai putin zahar (deoarece cand sunt gata, gogosile se pudreaza cu zahar) si se face coca mai moale.
Dupa ce aluatul a crescut, se ia o parte din el si se intinde, pe planseta unsa cu ulei, o foaie groasa de 1 cm, din care se decupeaza gogosile cu un pahar subtire la gura, trecut prin faina, dupa care se lasa pe planseta pana cresc.
Intre timp, se pune uleiul intr-o cratita si cand s-a incins se pun gogosile, prajindu-se pe ambele parti. Cand sunt gata se scot cu o spumiera de sarma inoxidabila, speciala pentru asa ceva, se pun pe o hartie alba si dupa cfteva minute se aseaza pe un platou rotund si se presara cu zahar pudra vanilat.
Dupa ce aluatul a crescut, se ia o parte din el si se intinde, pe planseta unsa cu ulei, o foaie groasa de 1 cm, din care se decupeaza gogosile cu un pahar subtire la gura, trecut prin faina, dupa care se lasa pe planseta pana cresc.
Intre timp, se pune uleiul intr-o cratita si cand s-a incins se pun gogosile, prajindu-se pe ambele parti. Cand sunt gata se scot cu o spumiera de sarma inoxidabila, speciala pentru asa ceva, se pun pe o hartie alba si dupa cfteva minute se aseaza pe un platou rotund si se presara cu zahar pudra vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 05 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :