Statistics:
Visits: 1,492 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Gogosi din aluat oparit - gogosi frantuzesti
Q: | Intreaba despre Gogosi din aluat oparit - gogosi frantuzesti |
Ingrediente
150 ml apa, 75 ml ulei, un praf de sare, 150 g faina, 3-4 oua, 100 g sirop de fructe sau 50 g zahar pudra cu vanilie, ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se pun impreuna la fiert apa, uleiul si putina sare. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede pana se desprinde aluatul de pe vas. Apoi vasul cu aluat se da la o parte si, dupa ce acesta s-a racit putin, se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou.
Cu o lingurita inmuiata in ulei se iau bucati mici din aluat, se pun intr-un vas cu ulei infierbantat si se prajesc pana se rumenesc. Gogosile se servesc calde sau reci, cu sirop sau cu sos de ciocolata, ori pudrate numai cu zahar vanilat.
150 ml apa, 75 ml ulei, un praf de sare, 150 g faina, 3-4 oua, 100 g sirop de fructe sau 50 g zahar pudra cu vanilie, ulei pentru prajit.
Mod de preparare
Se pun impreuna la fiert apa, uleiul si putina sare. Cand au dat in clocot, se toarna faina si se amesteca repede pana se desprinde aluatul de pe vas. Apoi vasul cu aluat se da la o parte si, dupa ce acesta s-a racit putin, se adauga pe rand ouale, amestecand bine dupa fiecare ou.
Cu o lingurita inmuiata in ulei se iau bucati mici din aluat, se pun intr-un vas cu ulei infierbantat si se prajesc pana se rumenesc. Gogosile se servesc calde sau reci, cu sirop sau cu sos de ciocolata, ori pudrate numai cu zahar vanilat.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :