Statistics:
Visits: 1,476 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Solutie de marinata
Q: | Intreaba despre Solutie de marinata |
Baitul (solutia de marinata) se prepara dupa anotimp: vara baitul se prepara ceva mai tare, iar toamna de tarie mijlocie fata de baitul care se prepara iarna, dupa cum urmeaza:
1) baitul concentrat (pentru vara) se prepara punand, la 1 L de apa, 200 g sare, 1/2 lingurita si litra (3 g), 1/2 lingurita zahar;
2) baitul mijlociu (pentru toamna) — la 1 L de apa, se pun 150 g sare, 2 g silitra si 2 g zahar;
3) baitul slab (pentru iarna) — la 1 L de apa se pun 100 g sare, 2 g silitra si 2 g zahar.
Toate se fierb intr-un vas emailat putandu-se aduga: piper boabe, ienibahar, foi de dafin, coriandru. Dupa ce s-a racit se toarna peste piept si se acopera.
1) baitul concentrat (pentru vara) se prepara punand, la 1 L de apa, 200 g sare, 1/2 lingurita si litra (3 g), 1/2 lingurita zahar;
2) baitul mijlociu (pentru toamna) — la 1 L de apa, se pun 150 g sare, 2 g silitra si 2 g zahar;
3) baitul slab (pentru iarna) — la 1 L de apa se pun 100 g sare, 2 g silitra si 2 g zahar.
Toate se fierb intr-un vas emailat putandu-se aduga: piper boabe, ienibahar, foi de dafin, coriandru. Dupa ce s-a racit se toarna peste piept si se acopera.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 04 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :