FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 919
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pesmeti cu amoniac - fursecuri

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pesmeti cu amoniac - fursecuri

 Q:   Intreaba despre Pesmeti cu amoniac - fursecuri       
Pesmeti cu amoniac - fursecuriIngrediente

200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat.

Mod de preparare

Se freca bine 2 oua Intregi cu zaharul, pana se obtine o crema pufoasa si albicioasa. Se adauga untul moale, laptele, amoniacul (trecut prin sita si amestecat cu putina faina), coaja de lamaie , zaharul vanilat.

Se amesteca totul bine si se adauga faina cat cuprinde compozitia, ca sa se obtina o coca mai tare. Se lasa sa se odihneasca 2—3 ore la rece, dupa care se pune coca pe o planseta presarata cu putina faina si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se taie in diferite forme.

Acestea se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se ung deasupra cu ou batut si se presara cu zahar tos. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Pesmetii sunt mai fragezi daca stau cateva zile.


Tag-uri: pesmeti, fursecuri, amoniac



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :