Statistics:
Visits: 1,053 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Pesmeti cu amoniac - fursecuri
Q: | Intreaba despre Pesmeti cu amoniac - fursecuri |
Ingrediente
200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat.
Mod de preparare
Se freca bine 2 oua Intregi cu zaharul, pana se obtine o crema pufoasa si albicioasa. Se adauga untul moale, laptele, amoniacul (trecut prin sita si amestecat cu putina faina), coaja de lamaie , zaharul vanilat.
Se amesteca totul bine si se adauga faina cat cuprinde compozitia, ca sa se obtina o coca mai tare. Se lasa sa se odihneasca 2—3 ore la rece, dupa care se pune coca pe o planseta presarata cu putina faina si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se taie in diferite forme.
Acestea se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se ung deasupra cu ou batut si se presara cu zahar tos. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Pesmetii sunt mai fragezi daca stau cateva zile.
200 g zahar, 3 oua, 60 g unt, 200 ml lapte, 20 g amoniac, faina cat cuprinde, zahar vanilat sau coaja de lamaie, 60 g zahar tos pentru presarat.
Mod de preparare
Se freca bine 2 oua Intregi cu zaharul, pana se obtine o crema pufoasa si albicioasa. Se adauga untul moale, laptele, amoniacul (trecut prin sita si amestecat cu putina faina), coaja de lamaie , zaharul vanilat.
Se amesteca totul bine si se adauga faina cat cuprinde compozitia, ca sa se obtina o coca mai tare. Se lasa sa se odihneasca 2—3 ore la rece, dupa care se pune coca pe o planseta presarata cu putina faina si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime care se taie in diferite forme.
Acestea se aseaza intr-o tava unsa cu unt, se ung deasupra cu ou batut si se presara cu zahar tos. Se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Pesmetii sunt mai fragezi daca stau cateva zile.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :