FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 882
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Pesmeti presarati cu nuca - fursecuri

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Pesmeti presarati cu nuca - fursecuri

 Q:   Intreaba despre Pesmeti presarati cu nuca - fursecuri       
Pesmeti presarati cu nuca - fursecuriIngrediente

200 g faina, 100 g zahar, 100 g unt, 4 oua, 1 lingura de rom, coaja de lamaie, 60 g miez de nuca, 50 g zahar tos.

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul si cu untul moale. Se aduga coaja de lamaie rasa, romul, faina si se framanta pana se obtine un aluat omogen.

Se intinde o foaie de 1/2 cm grosime, se unge cu albus batut si se presara cu zahar tos amestecat cu miez de nuca taiat cu cutitul.

Se taie apoi in romburi, se pun intr-o tava unsa si se coc la foc potrivit.


Tag-uri: pesmeti, nuca, fursecuri



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :