Statistics:
Visits: 1,090 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fursecuri umplute cu crema de cacao
Q: | Intreaba despre Fursecuri umplute cu crema de cacao |
Ingrediente
Pentru aluat:
250 g faina, 200 g unt, 150 g miez de nuca, 150 g zahar pudra, 1 ou, 1 varf de cutit de bicarbonat, 1 plic zahar vanilat, coaja de lamaie.
Pentru crema:
750 g unt, 200 g zahar farin (pudra), 50 g cacao, 1 lingura de rom.
Mod de preparare
Intr-un castron se pun untul moale, zaharul pudra, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat, 1 ou si se freaca bine, apoi se adauga faina, miezul de nuca dat prin masina, bicarbonatul si se framanta bine.
Se lasa la rece 1—2 ore, dupa care se intinde o foaie sau doua de 1/2 cm grosime din care se decupeaza cu un pahar mic discuri. Acestea se pun intr-o tava neunsa si se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt si s-au racit se ung pe o parte cu crema de cacao si se lipesc cate 2 discuri cu crema de cacao la mijloc.
Prepararea cremei.
Se freaca untul cu zaharul pana devine spuma, se adauga cacaua cernuta si rom dupa gust.
Se glaseaza deasupra dupa dorinta.
Pot ramane si fara glazura, iar in loc de crema de cacao se poate pune intre ele marmelada de orice fel sau gem.
Pentru aluat:
250 g faina, 200 g unt, 150 g miez de nuca, 150 g zahar pudra, 1 ou, 1 varf de cutit de bicarbonat, 1 plic zahar vanilat, coaja de lamaie.
Pentru crema:
750 g unt, 200 g zahar farin (pudra), 50 g cacao, 1 lingura de rom.
Mod de preparare
Intr-un castron se pun untul moale, zaharul pudra, coaja de lamaie rasa, zaharul vanilat, 1 ou si se freaca bine, apoi se adauga faina, miezul de nuca dat prin masina, bicarbonatul si se framanta bine.
Se lasa la rece 1—2 ore, dupa care se intinde o foaie sau doua de 1/2 cm grosime din care se decupeaza cu un pahar mic discuri. Acestea se pun intr-o tava neunsa si se coc la foc potrivit.
Dupa ce s-au copt si s-au racit se ung pe o parte cu crema de cacao si se lipesc cate 2 discuri cu crema de cacao la mijloc.
Prepararea cremei.
Se freaca untul cu zaharul pana devine spuma, se adauga cacaua cernuta si rom dupa gust.
Se glaseaza deasupra dupa dorinta.
Pot ramane si fara glazura, iar in loc de crema de cacao se poate pune intre ele marmelada de orice fel sau gem.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :