Statistics:
Visits: 872 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Bolero fursecuri pentru cafea
Q: | Intreaba despre Bolero fursecuri pentru cafea |
Ingrediente:
Unt 250 g, zahăr tos 250 g, ouă 6 buc, cacao 75 g, făină 250 g, nuci 250 g, zahăr pudră 50 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul, pană ce zahărul s-a dizolvat. Se adaugă apoi 5 gălbenuşuri, puse unul cate unul, 250 g nuci măcinate, cacaoa şi făina, iar la urmă se încorporează albuşurile de ou care au fost bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă, unsă cu unt şi pudrată cu făină şi se coace la un foc potrivit. Cand este aproape gata, se scoate din cuptor, se unge pe deasupra cu ou, se presară cu 100 g nuci tăiate ştraifuri şi se mai coace cateva minute, se scoate din cuptor, se pudrează cu zahăr şi se taie în bucăţi mici, dreptunghiulare.
Unt 250 g, zahăr tos 250 g, ouă 6 buc, cacao 75 g, făină 250 g, nuci 250 g, zahăr pudră 50 g.
Mod de preparare:
Untul se amestecă cu zahărul, pană ce zahărul s-a dizolvat. Se adaugă apoi 5 gălbenuşuri, puse unul cate unul, 250 g nuci măcinate, cacaoa şi făina, iar la urmă se încorporează albuşurile de ou care au fost bătute bine. Se toarnă compoziţia într-o tavă, unsă cu unt şi pudrată cu făină şi se coace la un foc potrivit. Cand este aproape gata, se scoate din cuptor, se unge pe deasupra cu ou, se presară cu 100 g nuci tăiate ştraifuri şi se mai coace cateva minute, se scoate din cuptor, se pudrează cu zahăr şi se taie în bucăţi mici, dreptunghiulare.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 19 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :