Statistics:
Visits: 990 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fursecuri simple
Q: | Intreaba despre Fursecuri simple |
Ingrediente
300 g faina, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri de smantana, 1 plic de zahar vanilat, 1 varf de cutit de praf de copt, 30 ml (1 lingura) de alcool.
Mod de preparare
Intr-un castron se pun untul moale, zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool (rom sau coniac).
Se amesteca framantand bine, apoi se lasa la rece 2—3 ore. Dupa ce se ia de la rece, se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime, din care se decupeaza cu forme de tabla diferite figuri sau se taie cu ruleta.
Acestea se aseaza in tavi si se coc in cuptor la foc domol.
300 g faina, 150 g unt, 150 g zahar pudra, 2 oua, 2 linguri de smantana, 1 plic de zahar vanilat, 1 varf de cutit de praf de copt, 30 ml (1 lingura) de alcool.
Mod de preparare
Intr-un castron se pun untul moale, zaharul, faina, smantana, ouale, zaharul vanilat si praful de copt stins cu alcool (rom sau coniac).
Se amesteca framantand bine, apoi se lasa la rece 2—3 ore. Dupa ce se ia de la rece, se pune aluatul pe o planseta presarata cu faina si se intinde o foaie de 1/2 cm grosime, din care se decupeaza cu forme de tabla diferite figuri sau se taie cu ruleta.
Acestea se aseaza in tavi si se coc in cuptor la foc domol.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 06 March '09
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :