FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 225
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   pasare   orez   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   pesmet   otet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Friptura inabusita de vaca si piure de spanac

 Q:   Intreaba despre Friptura inabusita de vaca si piure de spanac       
Friptura inabusita de vaca si piure de spanac Ingreriente:

Carne de vacă 1 kg, morcovi 100 g, albitură 100 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, spanac 2 kg, unt 50 g, făină 50 g, lapte 300 ml, sare.

Cum se prepară:

Carnea se pune la înăbuşit cu ulei şi apă. Se adaugă sare şi zarzavatul de supă şi se continuă înăbuşitul sub capac, până ce carnea este gata. Spanacul se curăţă, se spală şi se fierbe în apă cu sare timp de 20 min, se scurge bine şi se trece prin maşina de tocat. Se topeşte untul, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte, se adaugă spanacul, se amestecă bine şi se subţiază cât este necesar cu o parte din zeama în care a fiert spanacul. La sfirşit se potriveşte gustul de sare. La servit, la fiecare porţie, se pun 2-3 felii de friptură şi o cantitate de piure de spanac.
Sursa imaginii : freeschoolclipart.com


Tag-uri: friptura inabusita, vaca, piure de spanac, mancare



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 25 June '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :