FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,363
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Tartine reci

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Tartine reci

 Q:   Intreaba despre Tartine reci       
Tartine reciIngrediente:

Paine, franzela, branzeturi, mezeluri, paste, roşii sau gogoşari roşii, ouă fierte, ridichi de lună, castraveciori, măsline (fără samburi), patrunjel verde.

Mod de preparare:

Painea sau franzela pentru tartine se taie în felii subţiri şi mici, ca pentru două îmbucături, în forme diferite, astfel încat să poată fi servite cu mana. Painea sau franzela, după ce s-a tăiat în formele dorite, se unge cu un strat subţire de unt, peste care se aşează apoi alimentul dorit constand din branzeturi, paste, mezeluri etc, iar deasupra se ornează cu feliuţe sau cerculeţe tăiate din: roşii sau gogoşari roşii, ouă fierte, ridichi de lună, castraveciori, măsline (fără samburi), adăugandu-se şi cate o frunzuliţă de pătrunjel verde.
Pentru aspect cat mai decorativ, pe margmea fiecărei tartine se face o dantelă - filigrană - cu unt şpriţuit foarte subţire, cu ajutorul unui cornet confecţionat din celofan sau pergament.


Tag-uri: tartine, branzeturi, masline, rosii



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 28 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :