Statistics:
Visits: 1,106 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fazan la tava
Q: | Intreaba despre Fazan la tava |
Ingrediente :
Fazan 1 buc, slănină afumată 100 g, ceapă 300 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze 5-8 zile (la frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se înveleşte in felii de slănină care se leagă cu aţă de bumbac, se aşează într-o tavă cu ulei, iar în jurul fazanului se pun legumele tăiate feliuţe şi se dă tava la cuptor timp de 25-30 min. Cand este fript, se scoate din cuptor, se îndepărtează feliile de slănină şi se taie în porţii. Legumele şi sosul se pasează, se adaugă 2-3 linguri de apă, se dă în clocot şi apoi se pune în sosieră. Carnea se serveşte cu garnitură de legume şi sos.
Fazan 1 buc, slănină afumată 100 g, ceapă 300 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze 5-8 zile (la frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se înveleşte in felii de slănină care se leagă cu aţă de bumbac, se aşează într-o tavă cu ulei, iar în jurul fazanului se pun legumele tăiate feliuţe şi se dă tava la cuptor timp de 25-30 min. Cand este fript, se scoate din cuptor, se îndepărtează feliile de slănină şi se taie în porţii. Legumele şi sosul se pasează, se adaugă 2-3 linguri de apă, se dă în clocot şi apoi se pune în sosieră. Carnea se serveşte cu garnitură de legume şi sos.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :