FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,106
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Fazan la tava

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Fazan la tava

 Q:   Intreaba despre Fazan la tava       
Fazan la tavaIngrediente :

Fazan 1 buc, slănină afumată 100 g, ceapă 300 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, piper, sare.

Mod de preparare :

Fazanul se lasă să se fezandeze 5-8 zile (la frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se înveleşte in felii de slănină care se leagă cu aţă de bumbac, se aşează într-o tavă cu ulei, iar în jurul fazanului se pun legumele tăiate feliuţe şi se dă tava la cuptor timp de 25-30 min. Cand este fript, se scoate din cuptor, se îndepărtează feliile de slănină şi se taie în porţii. Legumele şi sosul se pasează, se adaugă 2-3 linguri de apă, se dă în clocot şi apoi se pune în sosieră. Carnea se serveşte cu garnitură de legume şi sos.


Tag-uri: slanina, vanat, morcovi, ceapa



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 10 November '08


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :