FamousWhy
ROM
Biografii, Celebritati, Vedete Vacante de vis, Destinatii, Regiuni Articole, Referate, Comentarii Download programe software FamousWhy Lucruri faimoase Forum Submit Content
|


Referate


Statistics:
Visits: 1,063
Votes: 0
Fame Riser
          
Fame Rank
N/A
Fame Riser
create pool

Articole


Intreaba despre Mereng

Tag-uri Populare


unt   ceapa   sare   ulei   faina   oua   cartofi   ciuperci   sos   smantana   lapte   salata   carne   rosii   lamaie   morcovi   piper   orez   pasare   verdeata   porc   cascaval   supa   zahar   mancare   legume   usturoi   pui   vin   otet   pesmet   aluat   telina   crema   desert   gustare  

All Tags

Famous Forum

 

Mereng

 Q:   Intreaba despre Mereng       
MerengIngrediente

5 albusuri, 250 g zahar, 250 g frisca, sos de ciocolata, ulei, faina, inghetata.

Mod de preparare

Se bat bine albusurile, adaugand treptat zaharul tos, incalzit din timp pe o hartie pusa intr-o tava la cuptor. Se unge o tava cu ulei, se presara cu faina si cu un cornet se toarna din compozitia obtinuta gramajoare rotunde, semisferice, cu diametrul de 5—6 cm, sprituite in forma de spirala (surub).

Se coc la foc foarte moale, lasand sa se usuce bine de tot. Se desprind cu atentie de pe tava, cu varful unui cutit. Dupa ce s-au racit se umple fiecare capacel cu inghetata preferata si se lipesc cate doua, iar intre ele se sprituieste cu multa frisca batuta.

Desupra se poate turna putin sos de ciocolata sau se presara ciocolata rasa. Se prepara la rece si se serveste imediat.


Tag-uri: mereng, zahar, frisca, sos



Categorie: Gastronomie  - ( Gastronomie - Archiva)

Data Adaugarii: 06 March '09


Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :