Statistics:
Visits: 1,031 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fazan cu smantana
Q: | Intreaba despre Fazan cu smantana |
Ingrediente :
Fazan 1 buc, ulei 75 g, smantană 500 g, lămaie 75 g, unt 25 g, făină 25 g, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze timp de 5-8 zile (în frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se porţionează şi se prăjeşte în ulei fierbinte. Din uleiul rămas de la prăjit, smantana, făina şi zeama de lămaie se prepară un sos, care se toarnă peste carne şi se fierbe 15 min. Se mai potriveşte o dată gustul de sare, iar la servit se stropeşte cu unt fierbinte pe fiecare porţie.
Fazan 1 buc, ulei 75 g, smantană 500 g, lămaie 75 g, unt 25 g, făină 25 g, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze timp de 5-8 zile (în frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se porţionează şi se prăjeşte în ulei fierbinte. Din uleiul rămas de la prăjit, smantana, făina şi zeama de lămaie se prepară un sos, care se toarnă peste carne şi se fierbe 15 min. Se mai potriveşte o dată gustul de sare, iar la servit se stropeşte cu unt fierbinte pe fiecare porţie.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :