Statistics:
Visits: 971 Votes: 0 Fame Riser |
Fame Rank
N/A
Fame Riser
|
|||||||||||
Fazan cu sos de vin
Q: | Intreaba despre Fazan cu sos de vin |
Ingrediente :
Fazan 1 buc, unt 50 g, vin alb 150 ml, coniac 50 ml, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se fezandează timp de 5-8 zile (în frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se răsucesc aripile după gat şi se introduc picioarele în tăietura prin care i s-au scos intestinele. Se freacă, fazanul cu sare şi se lasă să stea o oră, se aşează apoi intr-un vas cu unt şi puţină apă şi se rumeneşte sub capac. Se stinge cu vin şi coniac şi se mai lasă cateva minute la cuptor. Se porţionează fazanul şi se serveşte cu cartofi natur şi sos de vin.
Fazan 1 buc, unt 50 g, vin alb 150 ml, coniac 50 ml, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se fezandează timp de 5-8 zile (în frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se răsucesc aripile după gat şi se introduc picioarele în tăietura prin care i s-au scos intestinele. Se freacă, fazanul cu sare şi se lasă să stea o oră, se aşează apoi intr-un vas cu unt şi puţină apă şi se rumeneşte sub capac. Se stinge cu vin şi coniac şi se mai lasă cateva minute la cuptor. Se porţionează fazanul şi se serveşte cu cartofi natur şi sos de vin.
- Vin de struguri preparat in casa (31440 visits)
- Pastrarea prazului pentru iarna (7869 visits)
- Despre Dulceturi (4013 visits)
- Peste in ulei, conservat prin sterilizare (3957 visits)
- Pastrarea morcovilor pentru iarna (3859 visits)
- Conservarea prunelor prin uscare (3741 visits)
- Pui inabusit la ceaun, cu usturoi si mamaliguta (3580 visits)
- Crema de vanilie pentru cremsnit si ecler (3513 visits)
- Varza murata in frunze (3190 visits)
- Vin de visine (3101 visits)
- Mazare boabe conservata (2999 visits)
- Pastrarea verzei pentru iarna (2976 visits)
- Pastrama de porc (2797 visits)
- Ardei pentru umplut conservati prin sterilizare (2731 visits)
- Pastrarea cepei pentru iarna (2612 visits)
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
- Marmelada de mere, de pere sau de prune
- Ardei grasi conservati in sare
- Chiftelute cu carne si sos de ciuperci
- Chiftelute cu carne si sos de rosii
- Chiftelute cu carne si marar
- Chiftelute cu carne, marar si sos brun
- Chiftelute cu carne, marar si sos de marar
Categorie: Gastronomie - ( Gastronomie - Archiva)
Data Adaugarii: 10 November '08
Adaugati un link spre aceasta pagina pe blog-ul, site-ul sau forum-ul Dvs. :